donderdag , 1 juni 2023
Home / Mac / MacBook prijzen verlaagd door Apple
MacBook Pro

MacBook prijzen verlaagd door Apple

Apple heeft vandaag via een persbericht laten weten dat de MacBook Pro Retina en de MacBook Air 13-inch in prijs verlaagd zullen worden in de Verenigde Staten, verder hebben de MacBooks ook nog een upgrade gekregen.


Was de prijs van het instapmodel MacBook Pro Retina 13-inch nog $1699, nu heeft heeft Apple deze verlaagd naar $1499. De MacBook retina 13-inch is ook goedkoper geworden deze is van $1999 naar $1699 gegaan. Deze versie van de MacBook Pro Retina wordt nu geleverd met een 2.6GHz dual-core i5 processor.

De 15-inch MacBook Pro Retina is niet goedkoper geworden, maar ook deze MacBook heeft een upgrade gekregen en heeft nu een 2.4 GHz quad-core i7 processor gekregen. De duurste MacBook Pro Retina is geupgrade naar een 2.7 GHz quad-core i7 processor en wordt nu geleverd met 16GB RAM in plaats van 8GB.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

Mac Pro

Mac Pro nu verkrijgbaar

De Mac Pro is inmiddels overal te bestellen of te reserveren, gisteren lieten wij al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *