donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016
macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van de iPhone 7 Pro de stekker uit het project hebben getrokken. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Het zou de eerste keer zijn dat Apple een drastische verandering maakt in de iPhone productie vlak voor de lancering van een nieuw toestel. De bron van Nikkei noemt het een bewogen jaar voor Apple.

Al lange tijd doen er vele geruchten de ronde over de nieuwe iPhone 7. Ook lekten er foto’s en video’s en werd gesproken over een derde toestel: de iPhone 7 Pro. Het toestel zou speciaal zijn ontworpen om professionals aan te spreken die de hele dag veel gebruik maken van hun iPhone. Het toestel zou hetzelfde formaat hebben als de iPhone 7 Plus en zou zijn voorzien van een dubbele cameralens voor het maken van betere foto’s. Nu wordt deze dubbele cameralens waarschijnlijk aan de iPhone 7 Plus toegevoegd waardoor de Plus op meer vlakken van de normale iPhone 7 verschilt. De Smart Connector zou bij de Pro op de achterkant zitten. Dit zal bij de Plus waarschijnlijk niet het geval zijn. Volgens een bericht op Mobielkopen.net zal Apple in 2017 een nieuw design doorvoeren voor de iPhone 8. Het zou gaan om een all glass design net als bij de iPhone 4. Het toestel zal aan de voor- en achterzijde worden omhuld met glas. Eerst is het afwachten op de onthulling van de iPhone 7 over iets minder dan een maand. Het lijkt nu in ieder geval bijna zeker dat we twee toestellen kunnen verwachten in plaats van drie.

MacBook Pro

Op Bloomberg is een artikel van Mark Gurman verschenen over de MacBook Pro. Gurman is één van de meest bekende journalisten wat betreft geruchten omtrent Apple producten. Volgens het artikel zal de 2016 MacBook Pro niet in september worden onthuld op het Apple-event waar onder andere de iPhone 7 zal worden onthuld. Apple zal dus mogelijk verderop in het jaar nog een event organiseren voor de release van de MacBook Pro.

De nieuwe MacBook Pro brengt heel wat veranderingen met zich mee en zou op dit moment nog in de testfase zitten. De behuizing en het scherm worden kleiner. De trackpad wordt wat breder en het apparaat wordt uitgerust met usb-c-poorten. Ook wordt door Gurman het gerucht over de OLED-balk herhaald. De balk is boven het toetsenbord te vinden en hier kunnen verschillende knoppen geplaatst worden. In welke kleuren de MacBook Pro wordt uitgebracht is ook nog niet duidelijk, waarschijnlijk worden dit grijs, goud en zilver net als bij de 12 inch MacBook. Ook introduceert Apple Touch ID op de 2016 MacBook Pro. Het apparaat scant je vingerafdruk wanneer je de powerknop indrukt en vervolgens ontgrendelt de MacBook Pro.

Bron: http://www.mobielkopen.net

Check Also

iPhone 6

Koop een refurbished telefoon

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe telefoon dan zult u misschien opmerken dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *