Home / Apple nieuws / iPad mini Air wordt maar liefst 30 procent dunner
iPad Mini Air

iPad mini Air wordt maar liefst 30 procent dunner

De iPad mini Air zal 30 procent dunner worden dan de huidige iPad Air, dit weet United Daily News te melden op basis van anonieme bronnen. De iPad en de iPad mini zijn altijd even dik geweest daar lijkt nu dus verandering in te gaan komen. De nieuwe iPad mini wordt ook al de iPad mini Air genoemd.

De iPad mini heeft nu nog een dikte van 7,5 millimeter, de nieuwe iPad mini zal twee millimeter dunner worden. De iPad mini Air zou worden uitgerust met de A8-processor, welke als we alle geruchten mogen geloven ook in de iPhone 6 wordt ingebouwd. Dit is overigens wel aanneembaar aangezien de huidige iPad’s ook de processor van de iPhone 5s aan boord hebben namelijk de A7-processor.

De naam iPad mini Air komt van United Daily News maar of Apple deze naam ook daadwerkelijk gaat gebruiken is nog maar de vraag aangezien Apple de iPad’s tot nu een simpelere naam heeft gegeven.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

2 reacties

  1. Nog dunner?? Toppie

  2. Is hij dunner geworden? nee toch? Soms is het verwarrend wat nu de geruchten zijn en wat de nieuwsberichten uit de keynote.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *