Home / Apple nieuws / Spelletje spelen op je IPhone?
iPhone games

Spelletje spelen op je IPhone?

Tegenwoordig is het heel normaal, je kunt je favoriete spellen downloaden op je iPhone. Er zijn spellen te vinden voor jong en oud, gezinsspellen of spelen waar je een ander kunt uitdagen. Maar wat zijn de meest favoriete spellen?

Favoriete gezinsspellen

Ganzenbord. Ook het oud Hollandse bordspel Ganzenbord is te vinden in de App Store. Deze simpele app geeft je de mogelijkheid om met het hele gezin Ganzenbord te spelen. Maximaal vier spelers kunnen deelnemen, waarbij iedereen zijn favoriete kleurtje kan kiezen. Het spelletje werkt verder op dezelfde manier als het originele bordspel.

Wie ben ik?. Dit is zeker een van de spellen die iedereen wel eens heeft gespeeld en nog steeds populair is. Door elkaar vragen te stellen moet je erachter komen wie je bent. Het basisspel bevat de 24 bekende personages. Wil je het spel samen spelen, dan moet je de iPhone doorgeven.

Spellen voor in de avond

Heb jij net zulke moves als Mike Jagger? Of zijn je heupen net zo soepel als die van Shakira? Dan is dit jouw spel. Met Just Dance kun je laten zien wat jij in huis hebt. Door je smartphone in je hand te houden tijdens het dansen, weet het spel precies hoe accuraat jij op de muziek beweegt.
Wanneer je met een grotere groep vrienden thuis bent, is het zeker aan te raden een potje 30 seconds te spelen. Dit spel speel je in teams, je hebt 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk woorden te omschrijven, voor ieder woord wat geraden wordt krijg je een punt. Ben je alleen en verveel je je? Probeer eens een potje Blackjack. Dit spel kun je tegenwoordig ook tegen live dealers spelen waarmee je kunt chatten.

Bekende spellen onder kinderen

Fortnite is de grootste game van het moment en dat lijkt voorlopig niet te veranderen. In deze game springen honderd spelers uit een vliegende bus om te landen op een eiland. Het speelveld op dit eiland wordt steeds kleiner, waardoor de spelers steeds dichterbij elkaar komen. Uiteindelijk moet er één speler overblijven, wat gebeurt door elkaar neer te schieten.

Minecraft wordt van deze games al het langst gespeeld en is nog steeds populair. In deze game stappen spelers in een fantasierijke blokkenwereld. De focus in deze wereld ligt op bouwen. Spelers kunnen met allerlei verschillende objecten een huisje of zelfs enorme kunstwerken maken. Minecraft wordt door het leerzame en creatieve karakter vaak op scholen gebruikt.

Check Also

iOS 8 maakt iPhone 4s trager

Gisteren is iOS 8 uitgekomen, en deze nieuwe versie is ook beschikbaar voor de iPhone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *