zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk

Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus verkocht gaan worden in de Apple Stores in Nederland, je kunt dan terecht in Amsterdam, Haarlem en den Haag waar de deuren vanaf 08:00 uur open gaan. Vandaag heeft Apple een speciale iPhone 6 reserveringspagina online gezet waar je de iPhone 6 al kunt bestellen. Als je de iPhone 6 besteld op de website van Apple dan mag je maximaal twee dezelfde iPhones pre-orderen, je ziet meteen of de desbetreffende iPhone 6 op voorraad is en als de bestelling afgerond is kan je deze op vrijdag 26 september ophalen in één van de filialen van Apple. Wil je een nog betere smartphone dan zou je kan je de iPhone 6s kopen, deze heeft een betere camera meer geheugen en een 3D Touch display.

– Inmiddels is alleen de iPhone 6 met een opslagcapaciteit van 16GB nog op voorraad.

Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan dan kun je natuurlijk ook de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus online bestellen, er zijn al genoeg aanbieders waar dit inmiddels mogelijk is. Waarschijnlijk heb je op deze manier ook meer kans dat je dit weekend met de iPhone 6 rond loopt aangezien de voorraad in de Apple Stores heel beperkt is. De iPhone 6 is enorm populair, afgelopen weekend werden er maar liefst 10 miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone verkocht.

[list style=”arrow”] [/list]

26 september iPhone 6

Vrijdag 26 september zal de iPhone 6 in de volgende landen verkocht gaan worden: Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, het eiland Man, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Qatar, Rusland, Saoedi-Arabië, Spanje, Taiwan, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland.

Voorraad iPhone 6

De voorraad van de iPhone 6 zal maar moeilijk op peil gehouden kunnen worden, Foxconn de fabrikant waar de iPhone 6 geproduceerd wordt maakt elke dag 400.000 iPhone 6 toestellen en ongeveer 140 duizend iPhone 6 Plus modellen, aangezien de vraag vele malen groter is, is kans groot dat de iPhone 6 niet meteen leverbaar is.

iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 abonnementen

Over: Redactie

De redactie van MacPrimeur.nl informeert je dagelijks over het laatste Apple-nieuws.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Een reacti

  1. Hij is nu al een tijdje uit, maar heb hem helaas nog niet besteld…
    Ik ben zo benieuwd naar de mogelijkheden die dit toestel te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *