Home / Apple nieuws / Apple maakt kwartaalcijfers bekend
apple-ipad-air

Apple maakt kwartaalcijfers bekend

Apple heeft de cijfers bekend gemaakt van het eerste fiscale kwartaal van 2014, dit is de periode oktober, november en december 2013. Apple heeft in deze periode een record aantal iPhones verkocht, 51 miljoen stuks! Vorig jaar verkocht Apple in hetzelfde kwartaal 47,8 miljoen iPhones. Een ander kwartaal record is bereikt met de verkoop van het aantal verkochte iPad’s hiervan gingen er in deze periode 26 miljoen over de toonbank, vorig jaar werden er 22,9 miljoen iPad’s verkocht. Verder werden er 4,8 miljoen Macs verkocht, meer dan de 4,6 miljoen die voorspeld was.

Apple behaalde een omzet van 57,6 miljard dollar, de winst kwam uit op 13,1 miljard dollar. De brutomarge lag wel iets lager: van 38,6% vorig jaar naar 37,9 procent in dit kwartaal.
In het eerste kwartaal waren alle nieuwe Apple producten te koop, de iPhone 5c, 5s, de iPad mini Retina en de nieuwe Mac Pro. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de recordcijfers die Apple heeft geboekt.

In de maanden januari, februari en maart lopen de verkopen altijd wat terug, Apple verwacht dan tussen de $42 en $44 miljard omzet te behalen.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *