zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / Koop een refurbished telefoon
iPhone 6

Koop een refurbished telefoon

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe telefoon dan zult u misschien opmerken dat er verschillende opties zijn. Niet alleen in merken en providers waar u uit kunt kiezen, ook op het gebied van hoe een telefoon aangeboden wordt. Zo is iedereen wel bekend met de compleet nieuwe telefoons. U kunt dan kiezen om een telefoon bij een abonnement aan te schaffen. U betaalt dan een vast bedrag per maand en zit voor een bepaalde tijd aan het abonnement vast. Dit heeft zo zijn voordelen. Zo betaalt u op het moment van aanschaf niets voor de telefoon, maar betaalt u deze langzaam maar zeker af door middel van het abonnement dat u iedere maand betaalt.

Daarnaast krijgt u de nodige belminuten, smsjes en data die u kunt gebruiken. Dit lijkt dan ook vaak de meest voordelige optie, maar als u echt gaat kijken naar hoeveel dit kost dan kan dit tot een behoorlijk hoog bedrag oplopen. En dat is zonde, want er zijn inmiddels een hoop, veel goedkopere, manieren om op een veel goedkopere wijze een nieuwe telefoon aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan refurbished telefoons. Weinig mensen hebben hier van gehoord en schrikken vaak als ze dit woord zien. Want wat houdt het in? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Refurbished telefoons zijn tweedehands telefoons waar bijna alles aan vervangen is. U krijgt dus een nieuwe telefoon, maar de hardware is wel al gebruikt. U zult hier echter niets van merken wanneer u de telefoon gaat gebruiken. De aanschaf van dit soort telefoons is echter een stuk lager dan wanneer u een nieuw exemplaar koopt. Neem nu bijvoorbeeld de iPhone. U betaalt een fix bedrag om een nieuwe iPhone te krijgen. Ook de bijbehorende abonnementen zijn aan de prijzige kant. Het is dus een stuk goedkoper om een refurbished telefoon te kopen. Doet u dit via de website www.netnietnieuw.eu dan krijgt u daar ook nog eens een uitstekende service bij.

Service door experts

Bij het bestellen van een iPhone op de website www.netnietnieuw.eu wordt de telefoon nog dezelfde dag naar u opgestuurd als u voor 22:00 uur ’s avonds bestelt. In de meeste gevallen heeft u de telefoon dus al de volgende dag in huis. Daarnaast is de verzending geheel gratis en krijgt u twaalf maanden garantie vanaf de dag van aankoop. Zelfs bij het kopen van een tweedehands telefoon is dit het geval. Alle apparaten die via Net Niet Nieuw verkocht worden zijn door experts gecontroleerd. Zo bent u ervan verzekerd dat de telefoon die u koopt van een goede kwaliteit is. Tweedehands of refurbished, u krijgt de telefoon geseald bij u aangeleverd.

De accessoires die u bij de telefoon krijgt zijn altijd nieuw. Ook wanneer het toestel tweedehands is. De koptelefoon en oplader bijvoorbeeld zijn dus gloednieuw. En ook deze telefoons komen met twaalf maanden garantie. Wanneer er iets mis is met uw telefoon wordt deze of binnen enkele dagen gemaakt of u krijgt zo snel mogelijk een nieuwe iPhone. Bij het kopen van een telefoon via deze website hoort dus een uitstekende service. Het aanbod is ruim. Zo kun u er de nieuwste iPhone modellen kopen, maar ook de oudere modellen vindt u hier voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij raden u dan ook zeker aan dat wanneer u op zoek bent naar een nieuwe telefoon hier zeker een kijkje te nemen. Het is bijna gegarandeerd dat u hier iets tussen vindt. Wilt u meer weten over het toestel dat u op het oog heeft? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden graag alle vragen die u heeft.

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *