donderdag , 1 juni 2023
Home / Apps / eToro App om te beleggen
eToro app

eToro App om te beleggen

Beleggen is tegenwoordig een populaire bezigheid en is steeds toegankelijker gemaakt voor iedereen die wat met zijn geld wil doen. Om te beleggen heb je een broker nodig. Een broker waar je goed zaken mee kunt doen is belangrijk. Je wilt tenslotte niet teveel betalen. Een van die brokers is eToro.

Beleggen met een handige App

Als je gaat beleggen dan wil je dat overal en altijd kunnen doen. Jouw beleggingsportefeuille in je broekzak, hoe mooi is dat?! Ook als je op vakantie bent of op een plek waar je even geen laptop in de buurt hebt. Dat kan met de App van eToro. Je belegt wanneer en waar je maar wilt. De App is zo ontwikkeld dat je in een oogopslag altijd de laatste ontwikkelingen op je scherm krijgt. Zo zul je nooit te laat zijn om op het juiste moment te kunnen investeren.

eToro

Zoals we al zeiden wil je een betrouwbare broker die niet teveel geld vraagt voor jouw transacties. eToro is al vanaf 2007 actief en heeft wereldwijd miljoenen klanten. Bovendien voldoen ze aan alle eisen waaraan je als broker moet voldoen. Je kunt dus met een gerust hart met jouw geld via deze broker gaan beleggen.

Demo-account
Een mooie optie bij deze broker is dat je een demo-account kunt aanmaken en zo met nep-geld kunt kijken of je het systeem van eToro fijn vind werken. Door te oefenen met het demo-account verlies je geen geld en doe je toch de nodige ervaring in het beleggen op.

Als je wel echt gaat beleggen via eToro betaal je 0% commissie als je gaat handelen in aandelen. eToro is een platform voor allerlei activa. Je kunt CFD’s op basis van activa verhandelen. Ook voor de cryptovaluta’s zit je er goed.

Copy trading

Een optie waar eToro het alleenrecht op heeft is copy-trading. Met deze optie kan je succesvolle beleggers volgen en hun beleggingen kopieëren. De kans dat je op deze manier winstgevend gaat beleggen is aanmerkelijk groter.

Check Also

WhatsApp

WhatsApp iOS7 video’s opgedoken

Na het uitkomen van iOS 7 zijn er al vele Apps aangepast aan het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *