Home / Apps / Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone
Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van mobiele gokapplicaties schieten dan ook als paddenstoelen de grond uit. Maar door het grote aanbod zie je door het spreekwoordelijke bos van de applicaties soms de bomen niet meer. Ook is de kwaliteit en betrouwbaarheid van veel apps niet altijd even goed, maar er zijn echter een aantal aanbieders op de markt die een zeer compleet én betrouwbaar aanbod aan kansspelen bieden. Zo heeft Unibet, één van de grootste aanbieders van sportweddenschappen een serie applicaties gelanceerd waarvan de Unibet Pro wedden app de populairste is.

Wedden op (bijna) alle sporten
Naast poker, bingo en andere casinospellen, is Unibet vooral bekend vanwege haar grote aanbod in sportweddenschappen. Het Zweedse bedrijf biedt sportliefhebbers de gelegenheid om in te zetten op tal van sporten waaronder voetbal (wedstrijden, WK, EK, Leagues), formule 1, tennis, basketball, schaken, darts, motorsport, golf, snooker, motorsport en nog veel meer.

iOS app biedt extra’s
Met de app volg je wedstrijden live op je mobiel en kun je zowel voor de match en tijdens de match (live) inzetten. Het klinkt schitterend en dat is het ook; wedden waar en wanneer je maar wilt. 24/7 wedplezier op je mobiel en een snelle en veilige uitbetaling van de winst. De app is geoptimaliseerd voor iOS-apparaten en biedt naast verbeterden features ook vele extra’s voor de echte sportfan.

Wedden dat het eenvoudig is?
Wie de app installeert, kan meteen aan de slag. Via de smartphone of tablet kan er eenvoudig ingezet worden op je favoriete sport of speler. Nieuw in de wereld van de sportweddenschappen? De basics zijn vrij eenvoudig: na het installeren van de app maak je een persoonlijke account aan en je kunt direct inzetten. De odds vormen de kern van de weddenschap en staan voor het winstpercentage dat er wordt uitgekeerd indien je een juiste voorspelling hebt gedaan. Stel je zet 10 euro in op de match Ajax – PSV met winst voor PSV tegen een odds van 2,25. Is je voorspelling juist dan win je meteen 2,25 x 10 euro = 22,50. Daarnaast zijn er tal van leuke variaties op de standaard weddenschappen beschikbaar zoals het wedden op een exacte uitslag of het aantal strafschoppen. Op de site van Unibet vind je alle uitleg om direct je eerste weddenschap af te sluiten.

Check Also

WhatsApp

WhatsApp iOS7 video’s opgedoken

Na het uitkomen van iOS 7 zijn er al vele Apps aangepast aan het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *