Home / iPad / Gratis iPad mini voor LinkedIn personeel
gratis ipad mini

Gratis iPad mini voor LinkedIn personeel

De werknemers van sociale medianetwerk LinkedIn hebben allemaal gratis een iPad mini 32GB gekregen. Hiermee kwam Jeff Weiner CEO van LinkedIn naar buien, dit is een leuk gebaar naar het personeel toe omdat we een mooi jaar achter de rug hebben, zei hij. Het gaat om 3.500 werknemers die inmiddels de gelukkige bezitters zijn van dit mooie cadeau.
In Nederland deed RTL in 2010 ook 664 iPad’s cadeau aan het personeel, enkele maanden geleden ontving RTL hiervoor een belastingaanslag van 323.687 euro. Volgens de belastingdienst was de iPad namelijk niet alleen voor zakelijke doeleinden te gebruiken en in zo een geval moet er dus loonheffing betaald worden.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *