dinsdag , 21 augustus 2018
Home / iPhone / Het trieste verhaal van een kapotte iPhone

Het trieste verhaal van een kapotte iPhone

Een kapotte iPhone, je kent vast iemand die er mee rond loopt of misschien heb je zelf wel een kapotte smartphone. Het scherm is gebroken, de telefoon kan niet overleven zonder aan de oplader te hangen of je telefoon kan nooit verbinding maken met een WiFi netwerk. Gelukkig hoef je niet voor altijd rond te lopen met je kapotte iPhone zonder dat je een nieuw toestel hoeft aan te schaffen. Op smartphone-tools.nl kun je namelijk gemakkelijk onderdelen bestellen voor je toestel waarmee je zelf het defect kunt verhelpen.

Een smartphone kan op veel verschillende manier kapot gaan. De meest voorkomende schade aan een iPhone zijn krassen op de behuizing van het toestel. Lelijke, grote krassen kunnen er voor zorgen dat je telefoon er niet meer mooi uit ziet. Erg zonde, want de iPhone is wel een erg mooie smartphone. Krassen op het scherm komen ook vaak voor bij iPhones. Dit kan er voor zorgen dat je het scherm niet goed meer kunt zien en je berichtjes die je binnen krijgt niet goed kan lezen. Ook een gebroken scherm kan voor dezelfde problemen zorgen. Een gebarsten scherm heeft echter nog één extra probleem, het kan gevaarlijk zijn doordat er scherpe randen aan het toestel komen en stukken los kunnen komen van het scherm. Een andere probleem dat je vaak ziet bij smartphones is waterschade. Een telefoon die een duikje heeft genomen in het zwembad of onder je glas fris is gekomen is vaak kapot. Ten slotte buigt de behuizing van een iPhone (vooral de iPhone 6 plus) vaak wanneer er te veel druk op komt te staan.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er veel manieren waarop een iPhone kapot kan gaan. Het is daarom ook niet vreemd dat veel mensen een kapotte smartphone hebben. Toch is het wel vreemd dat veel mensen blijven rondlopen met een kapot toestel. Een rede hiervoor is vaak dat men vindt dat het te duur is om het toestel te laten maken. Gelukkig is er een alternatief wat goedkoper is dan het laten repareren van je iPhone door een reparatieservice. Je kunt namelijk ook zelf je iPhone repareren.

Een iPhone repareren hoeft niet per se moeilijk te zijn, want dat is wel wat veel mensen denken. Op het internet staan veel instructievideo’s en handleidingen over hoe je aan de slag moet met je reparatie. Het grote voordeel van zelf repareren is natuurlijk dat je geen loonkosten betaald aan het reparatiecentrum. Hierdoor kun je veel geld besparen op de reparatie van je toestel en kun je toch snel weer genieten van je iPhone.

Wil je je iPhone zelf repareren? Dan heb je wel de juiste onderdelen nodig. Op smartphone-tools.nl kunt u iPhone onderdelen kopen waarmee u direct aan de slag kunt om uw toestel te repareren. Let wel op dat u het juiste gereedschap in huis hebt omdat u voor het repareren van een iPhone een speciale schroevendraaier nodig hebt. Deze kunt u ook bestellen op smartphone-tools.nl, evenals onderdelen voor uw iPad, Samsung Galaxy smartphone en vele andere toestellen.

Check Also

iPhone 6

Een iPhone batterij die een week meegaat

De ontwikkeling van iPhones gaat enorm snel. Sinds de eerste iPhone in 2007 worden we …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *