donderdag , 1 juni 2023
Home / Apps / Uitvaart App
Uitvaart App

Uitvaart App

Apps voor op de iPhone zijn er voor bijna alles, of je nu je boodschappen wilt doen, een vakantie wilt boeken of je social media wilt bijhouden. Een branche welke zich nog niet echt in de Appstore bevond dat was de uitvaartbranche. Inmiddels is daar verandering in gekomen, we zien namelijk steeds meer Apps welke te maken hebben met uitvaart of overlijden.

Stervensdruk

Je kunt nu de app stervensdruk downloaden op je iPhone. Hiermee kun je jouw uitvaartwensen vastleggen. Je kunt alles wat met je uitvaart te maken heeft vastleggen in deze app, wil je begraven of gecremeerd worden? Welke muziek moet er gespeeld worden tijdens je uitvaart? Je hoeft uiteraard niet alles vast te leggen via de app als je dingen liever overslaat dan is dit ook een optie.

Contactpersoon

Als je de app hebt geïnstalleerd en je jouw uitvaartwensen hebt vastgelegd dan kan je een contactpersoon aanwijzen. Deze persoon kan jouw ingevoerde wensen bekijken. Bovendien kan je jouw wensen ook delen met een notaris. De notaris ziet erop toe dat jouw uitvaart zal verlopen zoals jij dat gewenst hebt.

Uitvaartwensen vastleggen

Voor veel mensen is het een taboe maar het vastleggen van je uitvaartwensen is iets wat je wel zou moeten doen. Op deze manier voorkom je dat jouw nabestaanden voor moeilijke beslissingen komen te staan. De mensen die een uitvaartverzekering afsluiten zullen misschien meteen hun wensen hebben vastgelegd. Maar niet iedereen doet dit en daarom is deze app een mooie aanvulling op de vele apps welke al in de Appstore staan. Als je wel al een uitvaartverzekering hebt afgesloten dan kun je bijna altijd in de online omgeving van de uitvaartverzekeraar jouw wensen vastleggen.

70 procent van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering afgesloten maar niet iedereen legt zijn of haar wensen vast. Met de App stervensdruk willen de uitgevers van de App hier verandering in brengen.

Check Also

WhatsApp

WhatsApp iOS7 video’s opgedoken

Na het uitkomen van iOS 7 zijn er al vele Apps aangepast aan het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *