donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / De 5 Leukste iPhone accessoires

De 5 Leukste iPhone accessoires

Je smartphone kun je voor veel dingen gebruiken. Toch kun je je smartphone waarschijnlijk nog voor meer zaken gebruiken dan je nu doet. Om het optimale uit je iPhone te halen, kun je accessoires gebruiken. Accessoires zijn er in vele vormen en maten. Om je een goed beeld te geven wat voor accessoires er zijn zet Smart-repair de vijf handigste en leukste accessoires op een rijtje.

Smart lamp adapter
Met je telefoon de verlichting in je huis besturen is niet langer toekomstmuziek met de Smart Lamp Adapter. Met deze gadget kun je gemakkelijk je lampen aan en uit zetten. Verder kun je ook je lampen dimmen om wat meer sfeer te creëren en ook kun je vooraf ingestelde lichtpatronen aanroepen.
5 Leukste iPhone accessoires
Lens voor je camera
Met een opzet lens voor je camera kun je extra mooie foto’s maken. Zo kun je bijvoorbeeld een lens op je smartphone plaatsen waarmee je grotere foto’s kan maken. Ook zijn er lenzen om fisheye beelden te maken. Dit wordt vaak gebruikt bij extreme sports video’s en evenementen. Met zulke opzetlenzen kun je met je iPhone professionele foto’s maken zonder een (dure) professionele camera te hoeven kopen.

5 Leukste iPhone accessoires
Smartwatch
De smartwatch wordt steeds populairder en nu de nieuwe Apple Watch bijna wordt uitgebracht zullen ook steeds meer iPhones worden verbonden met de gadget. Over de functionaliteit van een smartwatch zouden we een nieuw artikel kunnen schrijven aangezien er erg veel opties zijn, maar de meest gebruikte optie zal toch het bekijken van je notificaties zijn. Toch is de smartwatch wel interessant voor deze lijst, want het is een accessoire die je steeds vaker zult tegenkomen (en wie weet zelf wel zult gebruiken!).

5 Leukste iPhone accessoires

Een langere oplaadkabel
Je telefoon moet helaas ook ooit aan de oplader worden gehangen. Je hebt telefoons die draadloos kunnen opladen, maar de meeste mensen gebruiken nog een simpele oplaadkabel. Lekker makkelijk, zo’n oplaadkabel: je klikt de snoer in je telefoon en hij wordt opgeladen. Niks aan de hand zou je zeggen, tot je de iPhone wilt gebruiken en erachter komt dat het toch erg vervelend is om aan de muur vast geplakt te zitten. Daarom is het vierde accessoire in dit rijtje een langere oplaadkabel. Misschien is het niet echt een accessoire, maar het is wel erg handig wanneer je telefoon moet opladen en je deze toch wilt gebruiken.

Drones
Een vliegende robot. Eigenlijk hoort dit al genoeg te zeggen waarom drones de ultieme accessoire zijn voor je iPhone. Je telefoon gebruik je als afstandsbediening voor je drone, maar kan ook als beeldscherm dienen om de beelden van de camera onder de drone te livestreamen. En wat dan? Dan heb je een vliegende robot die je zelf gemakkelijk kan besturen via je telefoon! Vlieg eens over je eigen huis of laat je drone achter je aan vliegen terwijl je aan het snowboarden bent voor spannende beelden die je gemakkelijk kunt delen op je sociale media. Ideaal voor iedereen die graag unieke beelden wil hebben van zijn of haar dag!

Iets te enthousiast geweest met je nieuwe accessoires? Of ben jij tijdens het filmen op je snowboard gevallen en is nu je iPhone kapot? Maak je geen zorgen, bij Smart-repair kun je terecht voor jou iPhone 5 reparatie. Wij repareren jou telefoon vaak binnen 30 minuten en je krijgt 12 maanden garantie op de reparatie. Zo kun je snel weer genieten van je iPhone (met accessoires!).

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *