donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air
iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien dan de iPad Air welke nu in de winkels ligt, ook het display zal niet anders zijn, dit weet ETnews te melden. De iPad Air 2 zal net als de iPhone 5s een vingerafdrukscanner krijgen, Apple zou dit met alle nieuwe apparaten gaan gebruiken.

De hardware van de nieuwe iPad Air zal wel vernieuwd worden, Apple zou de nieuwe iPad met de A8-processor gaan uitrusten, vermoedelijk zal dit dezelfde processor zijn als de iPhone 6 ook gaat krijgen. De A8-processor zal een stuk krachtiger zijn en bovendien zuiniger in het gebruik. De iPad Air heeft nu nog een 5 en 1,2 megapixel-camera, de nieuwe iPad Air zou een 8 en 1,5 megapixel-camera aan de achter- en voorkant krijgen.

De release datum van de iPad Air zou in het najaar van 2014 zijn, mogelijk in november, dit zou betekenen dat de iPad Air 2 meteen op het nieuwe iOS 8 zou gaan draaien.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *