donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple gaat Exchange-bug oplossen
Exchange-Server

Apple gaat Exchange-bug oplossen

Apple komt binnenkort met een iOS-update om de Exchange-bug op te lossen. Gebruikers van iOS 6.1 die een Exchange-account gebruiken, kunnen voor grote hoeveelheid dataverbruik zorgen. Apple is bezig om een update te ontwikkelen om deze bug te verhelpen, er is nog niet duidelijk wanneer wij deze update kunnen verwachten.
De bug zorgde er voor dat enkele gebruikers grote hoeveelheden data verbruikten tussen hun iPhone en een Exchange-server, dit kan behoorlijk in de papieren lopen als je een datalimiet hebt op je abonnement. Bedrijven met een Exchange-server lieten al weten dat gebruikers beter niet konden upgraden naar iOS 6.1, in enkele gevallen werden gebruikers van iOS 6.1 al geblokkeerd zoals bij de TU Delft gebeurde.

Volgens Apple deed het probleem zich alleen voor indien een gebruiker een kalender-item heeft dat zichzelf herhaalt en deze persoon een uitnodiging krijgt voor een eenmalige uitzondering op de herhaling. Apple laat weten dat gebruikers even geen individuele uitzonderingen op herhaalde afspraken moeten accepteren. Als het probleem zich voordoet, dan raadt Apple gebruikers aan om de kalender-synchronisatie tien seconden uit te zetten.

Deze week heeft Apple al een andere update uitgebracht voor iOS 6.1, deze update loste het probleem van 3g-netwerk verbindingsproblemen op, dit probleem deed zich vooral voor op de iPhone 4S.


iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Een reacti

  1. Hoi,
    even een vraag!
    Is die bug opgelost of zit die nog in ios7? momenteel erg veel verbruik nadat ik Hotmail heb geïnstalleerd die zo’n server gebruikt.
    Hoor het graag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *