Home / Apple nieuws / iOS 7.1.2 nu te downloaden
iOS-7.1.2

iOS 7.1.2 nu te downloaden

Apple heeft iOS 7.1.2 voor de iPhone, iPad en iPod touch beschikbaar gesteld. iOS 7.1.2 brengt technische verbeteringen en bugfixes, eerder werd bekend dat deze update ook de problemen met iMessage zou oplossen maar hier is niets over bekend gemaakt door Apple. De stabiliteit is verbeterd en de connectie via iBeacon-connectiviteit.

Verder zouden de problemen met de data-uitwisseling opgelost moeten zijn tussen de verschillende accessoires, en hierin wordt met nadruk het probleem met de streepjescodescanners genoemd. Ook is de beveiliging van de Mail-app verbeterd. Er zitten geen nieuwe functies in iOS 7.1.2 daarvoor moeten we nog even wachten tot dat iOS 8 uit gaat komen dit zal in het najaar het geval zijn.

Je kunt iOS 7.1.2. installeren op alle iPhones, iPads en iPods waar iOS 7.1 op kan draaien. Je kunt iOS 7.1.2 installeren door op je iDevice te gaan naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Ook is het mogelijk om de update te downloaden via iTunes en dan op je iOS-apparaat te zetten. In iTunes ga je naar het aangesloten iOS-apparaat en drukt op Zoek naar update. Maak wel eerst eerst een back-up (reservekopie) via iCloud of iTunes.

Check Also

smartphone

3 tips om een passend telefoonabonnement uit te zoeken

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe iPhone van Apple te kopen? In dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *