donderdag , 1 juni 2023
Home / Mac / MacBook Pro krijgt een snellere 802.11ac WiFi-module
MacBook Pro

MacBook Pro krijgt een snellere 802.11ac WiFi-module

Apple gaat de MacBook Pro van een snellere 802.11ac WiFi-module voorzien, dit zal er voor zorgen dat de data-overdrachtsnelheid via WiFi-netwerken flink omhoog gaat op de nieuwe MacBook Pro. Volgens bronnen van The Next Web zou Apple een contract hebben gesloten met Broadcom voor de productie van de 802.11ac WiFi-modules.

Tegenwoordig is er al veel electronica voorzien van 802.11n WiFi-modules waarmee je data-overdrachtsnelheden van 450Mbps kan behalen als deze zijn uitgerust met drie antennes. De 802.11ac module is een stuk sneller en biedt met slechts één antenne data-overdrachtsnelheden vanaf 450Mbps. Deze snelheid kan oplopen tot 1,3Gbps als de module zou worden uitgerust met drie antennes.

Broadcom is op het moment nog bezig de module die Apple wil gebruiken te ontwikkelen en is dus nu nog niet verkrijgbaar. Apple zou de 802.11ac WiFi-module ook willen inbouwen in de MacBook Air, Mac mini en iMac. De iPhone, iPad, Apple TV zullen nog geen gebruik gaan maken van de snellere WiFi module.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

Mac Pro

Mac Pro nu verkrijgbaar

De Mac Pro is inmiddels overal te bestellen of te reserveren, gisteren lieten wij al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *