zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Apple komt met iRadio maar geen Apple-televisie in 2013
iRadio

Apple komt met iRadio maar geen Apple-televisie in 2013

Apple zal dit jaar komen met een eigen radio dienst onder de naam iRadio. Vorig jaar circuleerden er al geruchten over een Apple radio-dienst dit zou zoiets worden als Pandora dit is een dienst die in de VS behoorlijk populair is. Vandaag komt analist Richard Greenfield opnieuw met een gerucht over iRadio van Apple. Gebruikers kunnen via deze dienst nummers beluisteren en aangeven of ze deze nummers wel of niet leuk vinden, de winst zou te halen zijn als de gebruikers via iTunes de nummers welke ze selecteren gaan aanschaffen.

Apple heeft in december gesprekken gevoerd met grote platenlabels zoals Sony Music Entertainment, Warner Music Group en Universal Music Group maar deze zien weinig in de radio-dienst van Apple. Toch zou het Apple lukken om de dienst nu zelfstandig op te zetten, aldus analist Greenfield.

Dezelfde analist weet te melden dat Apple in 2013 nog niet komt met de veelbesproken Apple-televisie, de reden hiervoor zou zijn dat het in de VS al niet zou lukken om een landelijke dekking binnen een jaar voor elkaar te krijgen, laat staan dat dit zou lukken buiten de VS in dit korte tijdsbestek.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPod classic is razend populair op online veilingsites

De iPod classic lijkt ineens weer helemaal in. De iPod blijkt voornamelijk op eBay razend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *