Home / iPhone / iPhone 5 kopen ? Waar is de iPhone 5 het goedkoopst ?
iPhone 5

iPhone 5 kopen ? Waar is de iPhone 5 het goedkoopst ?

De iPhone 5 kopen ? Maar waar is de iPhone 5 het goedkoopst ?

De iPhone 5 kopen kan inmiddels alweer een paar maanden in Nederland en ook deze iPhone is weer een geweldig succes, in ieder land breekt Apple met de iPhone 5 weer verkoop records. Niet zo vreemd ook dat de iPhone 5 zo vaak verkocht wordt met zijn 4-inch scherm en de supersnelle dual-core A6-processor is het niet alleen de dunste maar ook de snelste smartphone van dit moment.

Net nadat Apple de iPhone 5 had gelanceerd waren de wachttijden zo rond de 6 weken. Nu is de iPhone 5 overal ruim op voorraad, dat is natuurlijk heel mooi allemaal maar waar is de iPhone 5 het goedkoopst ? Je wilt immers niet teveel betalen voor jouw nieuwe iPhone.

Als je een iPhone 5 kopen gaat moet je eerst voor je zelf uitmaken of je de iPhone 5 simlock-vrij of de iPhone 5 i.c.m. een abonnement aan wilt schaffen. Als je gaat voor een iPhone 5 i.c.m. een abonnement dan betaal je een heel stuk minder voor de iPhone 5 bij de aanschaf maar je bent natuurlijk wel iedere maand je abonnementskosten kwijt, nu is het wel zo dat al ga je de iPhone 5 simlock-vrij kopen je ook een abonnement nodig hebt. Je zou in het laatste geval voor een simonly abonnement kunnen gaan deze zijn over het algemeen stukken goedkoper omdat het toestel niet meer afbetaald hoeft te worden.

iphone 5 kopenEen losse iPhone 5 kopen kan voor de volgende prijzen,

[list style=”check”] [/list]

Als je wel een iPhone 5 kopen wilt i.c.m. een abonnement dan is de keuze een stuk groter en is het echt de moeite waard om de iPhone 5 prijzen goed met elkaar te vergelijken om te kijken welk iPhone 5 abonnement het beste bij jou past.

Wij hebben hier beneden de iPhone 5 abonnementen van alle providers online gezet, je kunt je iPhone 5 abonnement helemaal naar jouw wensen aanpassen, dus bepaal van te voren hoeveel belminuten en of dataverkeer je per maand ongeveer gaat verbruiken.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *