Home / Mac / Nieuwe MacBook Air en MacBook Pro kopen kan in juni 2013
MacBook-Air-2013

Nieuwe MacBook Air en MacBook Pro kopen kan in juni 2013

De nieuwe MacBook Air of MacBook Pro kopen kan vanaf juni 2013. Apple is druk bezig om de juiste leveranciers te vinden voor het produceren van de nieuwe generatie MacBooks die in 2013 uit zullen komen. In de nieuwe MacBook Air en Pro zou er een flinke update op stapel staan, zeker wat betreft de processor zal er een behoorlijke vooruitgang te boeken zijn.

Apple verwacht in 2013 17 miljoen MacBook’s te gaan verkopen. Het gaat hierbij om zowel de MacBook Pro’s als MacBook Air’s. In 2011 verkocht Apple in totaal 12,88 miljoen MacBook’s, terwijl Apple in de eerste drie kwartalen van 2012 9,78 miljoen MacBook’s heeft verkocht.

De MacBooks zullen weer iets dunner worden dan de huidige modellen, Apple zou de verlichte toetsenborden een stukje platter maken waardoor de nieuwe MacBooks 0,15 mm dunner zullen worden. Verder is Apple bezig om uit te zoeken of de MacBooks kunnen worden voorzien van een carbonfibe behuizing. De koolstofvezel carbonfibe is licht en sterk, wat perfect zou zijn voor het produceren van een laptop zoals de nieuwe MacBook Air en MacBook Pro.

Er zijn nog geen specificaties vrij gegeven van de nieuwe MacBook Air en MacBook Pro, maar die zullen niet lang op zich laten wachten.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

Mac Pro

Mac Pro nu verkrijgbaar

De Mac Pro is inmiddels overal te bestellen of te reserveren, gisteren lieten wij al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *