donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / Apple test de iPhone 6 en iOS7
iPhone 6

Apple test de iPhone 6 en iOS7

Apple zou al bezig zijn met het testen van de volgende generatie iPhone, de iPhone 6. Ook zijn er al sporen gevonden van iOS7, de website The Next Web heeft logbestanden gevonden waaruit dit blijkt.

Verschillende app-ontwikkelaars hebben bevestigd dat Apple onder codenaam ‘iPhone 6.1’ verbinding heeft gemaakt met hun software. Deze apps zijn gebruikt vanuit Cupertino, hier is Apple gevestigd. De iPhone 5 heeft de codes ‘iPhone 5.1’ en ‘iPhone 5.2’, daarom gaat men er van uit dat ze nu met een iPhone 6 zijn wezen testen.

Uit de gevonden logbestanden blijkt dat het apparaat waarmee is getest draaide op iOS7. iOS7 zal in de zomer of het najaar pas uit gaan komen. Uit de serverlogs zijn verder geen details te vinden over de nieuwe hardware waarmee is getest, daarvoor zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot voor de zomer als het WWDC ontwikkelaarsevenement van Apple georganiseerd wordt.

Het is overigens niet bekend of de volgende iPhone ook daadwerkelijk iPhone 6 gaat heten, de kans is groot dat Apple eerst de iPhone 5S uit zal brengen.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *