Home / iPad / iPad het ideale kerstcadeau

iPad het ideale kerstcadeau

Veel mensen zijn het met elkaar eens als ze gevraagd wordt wat ze als kerstcadeau zouden willen krijgen… de iPad ! Onderzoeks- en statistiekbureau Nielsen heeft een onderzoek verricht in Amerika onder alle leeftijden vanaf zes jaar en daarin gevraagd naar hun meest gewenste gadget. De iPad stond bij alle leeftijdsgroepen bovenaan. Van de ondervraagde kinderen tot 12 jaar wil 48% een normale iPad en 36% de iPad mini. Op het kerst wensenlijstje staat Samsung bijna onderaan.

Ook de andere gadgets van Apple zijn gewild. Kinderen tot 12 jaar willen na de Nintendo Wii U graag een iPod touch of een iPhone. Bij Amerikanen van 12 jaar en ouder is de iPod touch een middenmoter met 9%, de iPhone staat bij deze groep op de vijfde plek met 14%. Net als bij de iPad zijn de leeftijdsgroepen het ook helemaal eens over de Apple TV. Die staat bij beide groepen onderaan.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *