zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / Samsung staakt de levering van accu’s aan Apple

Samsung staakt de levering van accu’s aan Apple

Er gaan geruchten dat Apple voor de levering van accu’s voor de MacBooks en iPads is overgestapt op twee Chinese fabrikanten nadat Samsung zou hebben gestaakt met het leveren van deze producten. Apple zou al langer van Samsung af willen voor het leveren van producten. Apple laat de accu’s voor de MacBooks en iPads nu door de fabrikanten Amperex Technology Limited and Tianjin Lishen Battery produceren.

In de Japanse media wordt al gemeld dat het leveren aan Apple goed zou zijn voor de Chinese leveranciers maar er is wel een keerzijde, er wordt namelijk heel weinig winst gemaakt op de te leveren producten. Eerder lekte er al een bericht uit dat Apple in zee zou gaan met de Taiwanese chipbakker TSMC dit omdat Samsung de prijzen van de chips met maar liefst 20% zou hebben verhoogd, door deze verhoging gaan de productie kosten van de Apple producten ook behoorlijk de hoogte in. Het eerdere gerucht dat Apple ook minder schermen wilde afnemen van Samsung bleek later niet waar te zijn.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPad Mini Air

iPad mini Air wordt maar liefst 30 procent dunner

De iPad mini Air zal 30 procent dunner worden dan de huidige iPad Air, dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *