Home / Apple nieuws / Apple nummer twee in aantal verkochte devices
iDevices

Apple nummer twee in aantal verkochte devices

Het gaat toch beter met Apple als het gaat om de verkoop van het aantal devices dan dat we de laatste tijd overal lezen. Als het gaat om het totaal aantal ‘Smart Connected Devices’ dus daarbij worden niet alleen laptops en computers maar ook het aantal smartphones en tablets meegerekend dan staat Apple wereldwijd op nummer twee. Apple heeft een marktaandeel van 20,3 procent net achter concurrent Samsung die met een aandeel van 21,2 procent op nummer één staat.

Wil jij ook een Apple device kopen maar komt het nu financieel niet uit? Dan is het afsluiten van een minilening altijd nog een optie.

Dit is best opmerkelijk als je nagaat dat Apple alleen de top van de markt bedient, als we naar de omzet kijken dan staat Apple dan ook dik op nummer één, met maar liefst 30,7 procent voor Apple en 20,4 procent voor Samsung. Het komende jaar zullen er volgens onderzoeksbureau IDC meer tablets dan desktops verkocht gaan worden en voor volgend jaar is de verwachting dat de tablet verkopen ook de laptop-verkopen voorbij streven. De tabletmarkt zou met maar liefst 48,7 procent gaan groeien dat zijn 190 miljoen tablets en voor smartphones is de groei berekend op 27,2 procent (918,5 miljoen stuks).

Apple zal ook hier weer een flink stuk marktaandeel mee inpikken, met de komst van de iPad mini 2 met retina-display en de iPhone 5S zullen de verkoopcijfers dan ook weer flink omhoog schieten.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *