Home / Apple nieuws / Apple gaat Siri-team uitbreiden

Apple gaat Siri-team uitbreiden

Apple zal het Siri-team in Boston uit gaan breiden, dit weet BetaBoston te melden uit gegevens van enkele makelaars uit de omgeving van Boston. Het Siri-team zal namelijk gehuisvest worden in een gebouw van 1.200 vierkante meter. Tot op heden zaten deze medewerkers in een betrekkelijk kleine ruimte, daar komt nu dus verandering in.

Het hoofdkantoor van Apple staat in Cupertino, maar hier buiten zijn er nog tal van afdelingen gevestigd in andere steden. Zo zit het Siri-team, voor een groot gedeelte in Boston. Volgens de makelaars heeft een medewerker welke werkt aan Siri de beschikking over 20 vierkante meter, het Siri-team zal dan uit 65 mensen gaan bestaan.

Mogelijk dat Apple wat taal-experts gaat laten werken aan Siri, en dan zou het dus kunnen dat er eindelijk een Nederlandse lokalisatie mogelijk wordt, iets wat tot heden nog steeds ontbreekt.

Over: Redactie

De redactie van MacPrimeur.nl informeert je dagelijks over het laatste Apple-nieuws.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *