Home / Apple nieuws / Apple Store offline in aanloop naar iPhone 6 event

Apple Store offline in aanloop naar iPhone 6 event

De Apple Store is zojuist offline gegaan in aanloop naar het iPhone 6 event vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd. De nieuwe iPhone en mogelijk de iWatch zullen klaar gezet worden in de online store van Apple. De Apple Store is dan wel offline, iCloud is nog wel online dit zou beteken dat we geen grote aanpassingen aan de clouddienst hoeven te verwachten.

Op de site van Apple is de tekst “We’ll be back” te zien, welke helemaal is aangepast aan iOS 7 en iOS 8. De kans is groot dat zodra de Apple Store weer online is dat de je de iPhone 6 kunt pre-orderen. Het uitleveren van de iPhones gaat altijd in verschillende fases, landen als de VS, Frankrijk en Duitsland zitten in fase 1 en Nederland zal een weekje langer geduld moeten hebben aangezien Nederland in fase 2 zit.

Vanavond is de iPhone 6 onthulling te volgen via deze livestream.

Lees hier meer over de iPhone 6

Over: Redactie

De redactie van MacPrimeur.nl informeert je dagelijks over het laatste Apple-nieuws.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *