zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iOS 7 is op 18 september vanaf 19:00 uur beschikbaar
iOS 7

iOS 7 is op 18 september vanaf 19:00 uur beschikbaar

Het lang verwachte iOS 7 zal morgen vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar zijn, hoewel Apple al weer bezig is met verschillende aanpassingen aan iOS 7 zal dit de grootste update worden in het bestaan van iOS.

Je kunt iOS 7 morgen op twee manieren downloaden, je kunt dit doen door jouw iDevice aan het netsnoer te hangen en iOS 7 via WiFi downloaden of je kunt dit doen via iTunes. Aangezien je niet de enige bent die morgen om 19:00 uur iOS 7 zal downloaden bestaat de kans dat er enige vertragingen zullen optreden, al moeten we wel zeggen dat Apple de server-capaciteit steeds beter weet te gebruiken waardoor er de laatste jaren weinig problemen waren.

Kan ik iOS 7 installeren op mijn iDevice ?

iOS 7 installeren kan op de volgende iDevices:
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5e generatie, iPad 2, iPad 3, iPad 4 en de iPad mini.

Op enkele iDevices zijn niet alle nieuwe functies van iOS 7 te gebruiken in de afbeeldingen hier beneden zie je precies welke functies er wel en niet te gebruiken zijn op jouw iPhone, iPad of iPod.

iOS-7-iPhone-vergelijking
iOS-7-iPad-vergelijking
iPod-touch-compatibility-iOS-7

Maak een Back-up voor je iOS 7 installeert

Voordat je iOS 7 installeert is het verstandig eerst een back-up te maken, mocht er iets niet goed gaan dan kan je altijd de back-up nog terug zetten, je kunt dit doen via iCloud en/of iTunes. Zorg er ook voor dat voor je iOS 7 installeert je iDevice is bijgewerkt naar de laatste versie van iOS 6.

Als iOS 7 beschikbaar is kan je deze installeren door te gaan naar Algemeen > Software-update en daar zal de update automatisch te zien zijn, daarna kan je de stappen op het scherm volgen om iOS 7 te installeren. Tijdens een firmware-update moet je iDevice altijd aan een stroombron hangen. Je kunt iOS 7 ook via iTunes installeren, je hangt jouw iDevice dan aan de computer je selecteert deze in iTunes en gaat naar “Zoek naar update”.

Ik heb een jailbreak, kan ik iOS 7 installeren ?

Als je jouw iDevice hebt gejailbreakt dan kan je niet upgraden naar iOS 7 zonder de jailbreak te verliezen. Er zal hoogstwaarschijnlijk geen jailbreak voor iOS 7 beschikbaar komen, dus als je overgaat naar iOS 7 dan zal je in het vervolg een iPhone, iPad of iPod hebben zonder jailbreak.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

smartphone

3 tips om een passend telefoonabonnement uit te zoeken

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe iPhone van Apple te kopen? In dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *