zaterdag , 23 september 2023
Home / Apps / PasPas lanceert iPhone App voor scannen van Passbook coupons

PasPas lanceert iPhone App voor scannen van Passbook coupons

PasPasPasPas lanceert een gratis iPhone App voor het scannen van Passbook coupons. Met deze App wordt het voor gebruikers van PasPas, die het platform gebruiken voor het verspreiden van onder andere kortingsbonnen, eenvoudig om coupons te valideren en het gebruik ervan te monitoren.

“Met deze App sluiten we de cirkel”, aldus Rick Pastoor, die samen met Mathijs Kadijk de eigenaar is van PasPas. “Het Passbook platform, een soort digitale pasjeshouder, is nog volop in ontwikkeling. Met PasPas kon je al heel eenvoudig en tegen lage kosten Passbook coupons maken en verspreiden. Met de App kun je veilig en snel controleren of je klant of gebruiker een geldige pas bij zich heeft. We voegden ook een nieuw type pas toe, die slecht een beperkt aantal keer gescand kan worden voordat deze verloopt. Met deze functie kun je Passbook op een eenvoudige en aantrekkelijke manier gebruiken voor tijdelijke kortingsacties.”

PasPas bevat de volgende functionaliteit:
Maken van passen: in eenvoudige stappen een pas maken. Wijzig de inhoud van de voor- en achterkant van je pas. Kies kleuren van de achtergrond en de tekst en voeg afbeeldingen toe. Kies tot 10 locaties waar de pas aan gekoppeld is. Via live preview installeer je de pas tijdens het maken al op je iPhone en kun je zo direct zien hoe de pas er uiteindelijk uit komt te zien.

Verspreiden van passen: iedere pas heeft een bijbehorende PasPagina. Dit is een unieke pagina welke verspreid kan worden via sociale media, via nieuwsbrieven en bijvoorbeeld via een QR code in winkels of posters. Op deze PasPagina kunnen gebruikers de pas naar zichzelf laten mailen of direct downloaden op je iPhone, Mac of PC.

Bijwerken van passen: alle eigenschappen van de passen kunnen na het verspreiden worden aangepast. De passen worden direct na het opslaan bijgewerkt op alle toestellen waar de pas is geïnstalleerd.

Monitoren en scannen van passen: in PasPas is direct te zien hoe vaak de passen zijn geïnstalleerd en hoe vaak deze zijn gescand. Met de PasPas App kunnen passen worden gescand om op die manier het gebruik in de gaten te houden.

Start met het maken, bijwerken en scannen van je Passbook passen via http://paspas.nl/

PasPas is ontwikkeld door Wrep. Wrep maakt sinds 2007 innovatieve en gebruikersvriendelijke webapplicaties en is bouwt sinds de lancering van de App Store iPhone en iPad applicaties.

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *