zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Databundel Vodafone meenemen naar nieuwe maand
Vodafone iPhone

Databundel Vodafone meenemen naar nieuwe maand

Vodafone zal met nieuwe abonnementen gaan komen waarbij de overgebleven data meegenomen wordt naar de nieuwe maand. Nu is het nog zo dat bij Vodafone en de andere telecom-providers de data welke niet is verbruikt verloren zal gaan, maar daar gaat Vodafone dus verandering in brengen.

Het abonnement waar Vodafone dit mee gaat introduceren is het Bel+SMS+Web-abonnement, de databundel van dit abonnement is 1GB groot en het abonnement kost €50 euro per maand je krijgt hierbij een toestel uit de B-categorie. De data welke dus niet verbruikt wordt gaat gewoon mee naar de volgende maand. Vodafone begint met deze abonnementen op 7 juli en het tegoed blijft één jaar geldig.

Het nieuwe Vodafone abonnement is zeker ook interessant voor iPhone-gebruikers vanwege de grote databundel van 1GB.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *