donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / PokerStars verrast met de iOS apps

PokerStars verrast met de iOS apps

Hoewel er talloze gratis en betaalde pokerapplicaties op de markt zijn, is de kwaliteit erg wisselend. De poker apps van PokerStars, ’s werelds grootste aanbieder van online poker, steekt hier met kop en schouders boven uit. Dat de app populair is onder pokerfans blijkt o.a. de lovende reviews, de massale downloads én het feit dat de app in de top 5 van zoekresultaten verschijnt wanneer er wordt gezocht op “poker” in iTunes. Maar wat maakt deze app zo bijzonder?

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk
PokerStars is razend populair. Op piekmomenten kent de grootste online poker room ter wereld bijna 40.000 cash game spelers en vaak zijn er meer dan 200.000 speler tegelijk ingelogd. De populariteit is voornamelijk te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van de applicaties, de goede klantenservice, de snelle uitbetaling van prijzengeld en de leuke functies zoals zoom poker en multiple table games. De reviews liegen er niet om: “Geweldige app, zeer compleet en draait heel intuïtief. Een must voor alle pokerfans” of “Soepele gameplay, de mogelijkheid om 5 tafels tegelijk te spelen en een prima support. Dikke aanrader!”.
De app is verkrijgbaar voor zowel de iPhone, iPad en de iPod Touch en biedt spelers de mogelijkheid om te spelen waar en wanneer het uitkomt. Met de Quick Seating optie kun je meteen inspringen in je favoriete game of toernooi naar keuze. Daarnaast is de app geoptimaliseerd en is het batterijverbruik aanzienlijk teruggedrongen. Dit maakt de app bijzonder geschikt voor langdurig mobiel gebruik, tijdens pokertoernooien bijvoorbeeld.

Met de Web Cashier heb je als speler eenvoudig inzicht en controle over je bankroll, overal ter wereld en op ieder moment. Ook kun je hiermee speelgeld storten dat je kunt inzetten via het mobiele apparaat waar je mee speelt. Voor degene met een beperkte internetbundel is er ook hoop: de mobiele app gebruikt erg weinig data omdat er vrijwel enkel informatieverkeer en nagenoeg geen grafisch verkeer plaats vindt.
Zelf een gokje wagen? Miljoenen spelers gingen je al voor. De app is gratis verkrijgbaar in de AppStore of via de website van PokerStars.

PokerStars biedt meer
Naast de PokerStars poker app heeft het bedrijf onlangs ook de PokerStars.TV app gelanceerd. Met deze app bekijk je pokertoernooien overal op je mobiel of tablet en volg je live streams en trending poker shows op de voet. Kun je écht geen genoeg krijgen van poker en wil je zelf een home poker gamen draaien? De PokerStars Clock applicatie bied uitkomst en helpt je middels handige functies zoals de toernooi timer, instelbare opties voor buy-ins, add-ons, breaks en de lengte van blind-levels met het organiseren van de perfecte gamen met ander pokerliefhebbers. Meer informatie over deze app en een gratis download vind je in de App Store.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *