Home / Apple nieuws / Onderdelen iPhone 6 gelekt
iPhone 6

Onderdelen iPhone 6 gelekt

Er zijn onderdelen van de iPhone 6 gelekt, dit zijn de eerste onderdelen van de nieuwe iPhone welke online gezet zijn. Gisteren lieten wij al foto’s zien van de voorkant de nieuwe iPhone en vandaag krijgen we dan ook onderdelen van de iPhone 6 te zien. Het gaat hier om de zogenaamde flex cables welke verbonden worden met het moederbord van de iPhone.

Op één van de kabels zijn de volume- en mute-knoppen geplaatst en op een andere kabel de powerknop, mogelijk dat Apple de powerknop verplaatst heeft.
iphone6-flex-1
iphone6-flex-2

Bij de iPhone 5s bevinden alle drie de knoppen zich nog aan één kabel, en daar zitten deze knoppen ook vrij dicht bij elkaar. Nu wordt er gesuggereerd dat de aparte kabel voor de volume- en muteknoppen en de powerknop kan betekenen dat Apple de positie van deze knoppen enigszins heeft gewijzigd. Het zou kunnen dat Apple de powerknop aan de zijkant van de iPhone 6 heeft geplaatst zoals dat bij vele smartphones het geval is.

Apple zou in juli beginnen met de massaproductie van de iPhone 6, de foto’s komen dan ook een op mooi moment naar buiten. De iPhone 6 komt er in een 4,7-inch en 5,5-inch model en deze zal in september in de winkels moeten liggen. Nu de productie mogelijk al is begonnen kunnen we meer foto’s verwachten van de onderdelen.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *