Home / Apple nieuws / Apple Store den Haag opent op 14 augustus zijn deuren
Apple Store den Haag

Apple Store den Haag opent op 14 augustus zijn deuren

De Apple Store den Haag zal op 14 augustus 2014 zijn deuren openen voor het publiek, de nieuwe vestiging van Apple zal gevestigd zijn aan de Haagse Passage. Apple heeft namelijk bij de gemeente den Haag voor 14 augustus een evenementenvergunning aangevraagd voor de desbetreffende locatie. In de vergunning staat ‘Opening Applestore op 14 augustus 2014′.

Eind juni werden de tafels en de verlichting voor de Apple Store al afgeleverd, op het moment wordt er nog hard gewerkt om het pand in te richten. Een exacte datum was eerder nog niet bekend gemaakt, er werd gesproken dat de opening in augustus 2014 zou zijn. De Apple Store den Haag is al de derde Apple Store in de Randstad, eerder opende Apple al een store in Amsterdam en later volgde Haarlem. Apple zal vanuit de Randstad verder gaan uitbreiden zo het land in, het is op deze manier makkelijk om personeel van het ene filiaal over te plaatsen naar een nieuw filiaal.

Inmiddels zijn de opleidingen voor het nieuwe personeel en het overplaatsen van ervaren personeel begonnen.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *