Home / Apple nieuws / Apple huurt topman van Tag Heuer voor iWatch
iWatch

Apple huurt topman van Tag Heuer voor iWatch

Apple wil met de iWatch niet alleen een horloge op de markt brengen welke functioneel is maar de iWatch moet ook een mooi design krijgen daarom heeft Apple een topman van het Zwitserse horlogemerk Tag Heuer ingehuurd, dit werd bevestigd door LVMH’s hoofd Jean-Claude Biver tegenover CNBC. LVMH is het bedrijf achter de Zwitserse horlogemerken TAG Heuer, Hublot en Zenith.

Deze sales director zal Apple gaan helpen met de introductie van de iWatch. Apple maakt tot op heden nog niets bekend over de iWatch, alle voorbereidingen voor dit Apple-horloge gebeuren dus in het diepste geheim. De Zwitserse horlogemarkt is erg belangrijk voor Apple, Zwitserland staat bekend om het maken van horloges van een goede kwaliteit.

Apple zou een horloge willen maken van dezelfde kwaliteit als een Zwitsers horloge. De iWatch zou in oktober in de winkels moeten liggen gelijk met het uitkomen van iOS 8 en de iPhone 6. Apple zou de iWatch dan in september aan het publiek gaan tonen maar zoals we al schreven heeft Apple nog niets naar buiten gebracht over dit slimme horloge.

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *