donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple zal op 15 september de iPhone 6 onthullen
iPhone 6

Apple zal op 15 september de iPhone 6 onthullen

Het ene na het andere gerucht passeert inmiddels ons scherm over de iPhone 6, zojuist kwam het bericht binnen dat Apple de iPhone 6 op 15 september gaat onthullen. Allebei de iPhone 6 modellen, de 4,7-inch en de 5,5-inch zouden op 15 september aan het grote publiek getoond worden, deze datum is wel erg waarschijnlijk omdat de nieuwe smartphone van Apple eind september in de winkels komt te liggen, over de exacte datum is nog niets bekend al zien we wel vaak 19 en 25 september voorbij komen.

De iPhone 6 zal afgeronde hoeken krijgen en dunner zijn dan de huidige iPhones. Inmiddels is ook bekend dat de nieuwe iPhone sneller wordt en van een betere camera zal worden voorzien. Er komt ook een 128GB uitvoering van de iPhone 6.

iPhone 6

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *