Home / Advertorial / Waarom zou je je iPhone laten repareren?

Waarom zou je je iPhone laten repareren?

Je kent vast iemand in je omgeving die zijn telefoon niet laat repareren ondanks dat het scherm gebarsten is. Misschien heb je zelf wel een iPhone met kapot scherm. Veel mensen vinden het hebben van een gebroken scherm niet super erg en laten het daarom niet repareren. Toch is het verstandig om je iPhone scherm te laten repareren. Wil je weten waarom? Lees dan de rest van dit artikel.

Een iPhone met barst gaat sneller verder kapot
Wanneer je je iPhone een keer hebt laten vallen en nu een gebroken scherm heeft, is de kans groot dat er ook andere dingen defect gaan aan je smartphone. Een kapot scherm kan er namelijk voor zorgen dat krachten die worden uitgewerkt op de telefoon (bijvoorbeeld wanneer je de telefoon in je broekzak hebt zitten) niet goed worden geabsorbeerd door de telefoon. Hierdoor kan bijvoorbeeld niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant van je scherm gemakkelijker kapot gaan dan bij een heel scherm. Ook je camera kan kapot gaan door rond te blijven lopen met een kapot iPhone scherm. Verder kan het scherm natuurlijk ook verder barsten, wat gevaarlijk kan zijn. Ten slotte kan het touchscreen en LCD dat achter je scherm zit ook kapot gaan omdat het glas dit niet goed meer beschermd.

Een iPhone hoort mooi te zijn
Een iPhone met een kapot scherm is niet mooi. Een barst in het scherm zorgt er voor dat je je telefoon niet meer ziet als een mooi design object, maar alleen als telefoon. De meeste mensen die een iPhone kopen, kopen deze niet alleen voor IOS, maar ook voor de looks. Genoeg nemen met een kapot scherm is dan erg zonde; het hebben van een mooie iPhone is slechts één reparatie van je verwijdert.

Een kapot iPhone scherm kan gevaarlijk zijn
Wanneer je een barst in je scherm van je iPhone hebt kun je je daaraan lelijk verwonden. Een kapot scherm kan namelijk nog wat los zittende stukjes glas vast houden. Wanneer je met je vinger over je scherm gaat kan je deze stukjes glas in je vinger krijgen en je vinger daar aan open halen. Ook wanneer je belt kom je met je huid tegen het gebroken scherm aan. Bellen met een gebroken scherm kan er zo voor zorgen dat je een snee in je oor krijgt. Wanneer je naar het ziekenhuis moet omdat je hechtingen nodig hebt in je oor omdat je dacht dat je telefoon niet gerepareerd hoefde te worden, zul je jezelf wel voor je hoofd slaan. Zorg daarom vandaag nog dat je je iPhone laat repareren. Dit kan bijvoorbeeld bij smart-repair in Den Bosch. Zij bieden goede iPhone reparaties aan, tegen een goede prijs en met één jaar garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *