donderdag , 1 juni 2023
Home / Advertorial / iPhone liefhebbers slikken hogere prijs iPhone 6 waarschijnlijk
iPhone 6

iPhone liefhebbers slikken hogere prijs iPhone 6 waarschijnlijk

AppleWie voorop wil blijven lopen met de nieuwste iPhone moet diep in de buidel gaan tasten. Het lijkt er op dat de iPhone 6 weer honderd euro duurder zal zijn dan zijn voorganger de iPhone 5. Aanbieders als T-Mobile laten nog niets los over de prijs, maar naar verwachting zal het goedkoopste model € 699,- gaan kosten (met 32 GB geheugen). De goedkoopste iPhone 5 kostte “slechts” € 599,- bij introductie.

Gaat hogere prijs ten koste van verkoop?
Het lijkt er niet op dat de hogere prijs ten koste zal gaan van de verkopen. iPhone fans willen nou eenmaal altijd het nieuwste van het nieuwste. En voor die honderd euro extra krijg je ook veel terug. Vooral voor het grotere scherm van 4,7 inch lijken Apple adepten grif te willen betalen. De 5,5 inch iPhone 6, de eerste phablet van Apple, lijkt helemaal prijzig te worden. Maar over de prijs van deze allergrootste iPhone aller tijden is nog niet zoveel bekend. iPhone gebruikers kijken echter al zo lang uit naar een iPhone met een groot scherm dat ook hier waarschijnlijk grif voor betaald zal worden.

De iPhone 6, hij komt steeds dichterbij. Het lijkt echt weer een nieuwe doorbraak en een grote stap vooruit te zijn voor Apple. Geen wonder ook dat mensen in de rij staan om hun geld uit te geven aan deze nieuwste telg in de iPhone familie. Ongeacht de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *