zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Release 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 gelijk
iPhone 6

Release 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 gelijk

De release van de 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 zullen gelijktijdig zijn en niet zoals eerder werd gesuggereerd, de één in september en de andere pas later in het jaar, dit meldt Bloomberg. In september zouden allebei de iPhone’s in de winkels moeten liggen.

Doordat de productie van de iPhone 6 al in juli begint zullen er snel meer foto’s online komen van de onderdelen van deze nieuwe iPhone, en dat wordt ook wel tijd er zijn nog maar weinig foto’s van de iPhone 6 online gezet waar de onderdelen op te zien zijn. De foto’s welke we tot nu toe hebben gezien zijn foto’s waarop de dummy’s zichtbaar zijn.

De iPhone 6 zal dunner worden dan de huidige iPhone’s en dit heeft als gevolg dat de productie van de iPhone moeizamer zal verlopen dan het oudere model iPhone. Over de prijs van de nieuwe iPhone is nog niet veel bekend maar er gaan geruchten dat deze wel duurder zal zijn dan de iPhone 5s toen deze werd gelanceerd in oktober 2013.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *