zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 zal LTE Advanced krijgen
iPhone 6

iPhone 6 zal LTE Advanced krijgen

Apple zal de iPhone 6 vrijwel zeker voorzien van LTE Advanced, hiermee is het mogelijk om snelheden van 200 Mbps te halen. Dit kwam naar buiten tijdens een persconferentie van Vodafone waar CEO Rob Shuter sprak en het daarbij had over “onze vrienden uit Californië” die binnenkort een smartphone met LTE Advanced gaan uitbrengen. Eerder kwam er ook al een dergelijk bericht naar buiten via KPN.

Apple zal de eerste smartphonefabrikant zijn welke komt met LTE Advanced, in Nederland zijn er op dit moment nog geen smartphones of tablets welke deze techniek gebruiken. Concurrent Samsung zal binnenkort met de Galaxy S5 komen waar deze techniek ook al is in verwerkt, met dit toestel worden snelheden van boven 200 Mbps gehaald maar dit toestel zal niet in Nederland verkocht gaan worden.

KPN zal in juli van dit jaar beginnen met de uitrol van LTE Advanced en Vodafone zal hier in het najaar mee beginnen in de 10 grote steden. De verwachtingen zijn hoog van deze snelle netwerktechnologie in 2018 zouden er al 1 miljard mensen gebruik moeten maken van deze technologie. In 2013 vond de eerste commerciele uitrol al plaats in Zuid-Korea. Nu is dus ook Europa aan de beurt, de operators zijn op het ogenblik druk bezig om hun netwerken te updaten zodat er straks meer capaciteit en een hogere snelheid mogelijk is.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *