donderdag , 1 juni 2023
Home / Mac / Nieuwe iMacs nu te bestellen
iMac

Nieuwe iMacs nu te bestellen

Apple heeft de nieuwe iMac’s gelanceerd, de nieuwe iMacs zijn uitgerust met een Intel Haswell hebben een nieuwe GPU en ondersteunen het snellere 802.11ac Wi-Fi en PCIe-flashopslag. Doordat de nieuwe iMac het 802.11ac Wi-Fi ondersteunt kan je nu veel sneller via een WiFi-netwerk internetten.

Het goedkoopste model van deze nieuwe iMac’s heeft een nieuwe 2,7Ghz Intel Core i5-processor en een Intel Iris Pro grafische processor. De Fusion Drive is nu nog sneller dankzij het ondersteunen van PCIe-flashopslag. Fusion Drive is een harde schijf dat een SSD en HDD met elkaar laat samenwerken. Flashopslag is 50% sneller dan de oude methode om gegevens op te slaan.

De nieuwe iMacs worden geleverd met OS X Mountain Lion.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

Mac Pro

Mac Pro nu verkrijgbaar

De Mac Pro is inmiddels overal te bestellen of te reserveren, gisteren lieten wij al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *