Home / Apple nieuws / Apple verkoopt 9 miljoen iPhones in eerste weekend
iPhone 5S

Apple verkoopt 9 miljoen iPhones in eerste weekend

Apple heeft in het eerste weekend dat de iPhone 5C en de iPhone 5S verkocht werden een record gebroken er gingen maar liefst 9 miljoen iPhones over de toonbank, Apple heeft dit bekend gemaakt in een persbericht. Verder heeft Apple laten weten dat het nieuwe iOS 7 inmiddels op 200 miljoen iOS-apparaten geinstalleerd is. Apple breekt dus alle records er zijn nog nooit zoveel iPhones in één weekend verkocht, Apple heeft inmiddels de kwartaalverwachtingen verhoogd.

Over de 200 miljoen iOS 7 installaties laat Apple niet veel los, al laten ze wel weten dat het de “grootste software-upgrade ooit” is.

In het naar buiten gebrachte persbericht gaat Apple niet in op de individuele verkoopcijfers van de iPhone 5C en de iPhone 5S, uit cijfers van het bedrijf Localytics is vandaag wel bekend geworden dat de iPhone 5S drie keer zoveel verkocht is als de goedkopere iPhone 5C.

De records die Apple nu heeft neergezet zijn behoorlijk te noemen, vorig jaar werden er van de iPhone 5 vijf miljoen exemplaren in het eerste weekend verkocht en werd iOS 6 100 miljoen keer geinstalleerd.

Wanneer wij de iPhone 5S in Nederland kunnen kopen is nog steeds niet bekend gemaakt, vorig jaar met de lancering van de iPhone 5 werd deze één week na de eerste verkoop-golf ook in Nederland verkocht.
iPhone-5s-grafiek

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *