Home / Apple nieuws / iPad mini 2 dit najaar verwacht, goedkopere iPad mini komt in 2014
iPad-Mini-2

iPad mini 2 dit najaar verwacht, goedkopere iPad mini komt in 2014

Volgens KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo zal er een goedkopere variant van de iPad mini in 2014 op de markt komen met een A6-chip en zonder retinadisplay. Deze goedkopere iPad mini zal uitkomen nadat Apple eerst de iPad mini 2 in het vierde kwartaal van 2013 uit zal gaan brengen. Het was overigens eerder het plan van Apple om de iPad mini 2 in 2014 op de markt te brengen maar mede uit concurrentie overwegingen heeft Apple deze plannen herzien en daarom zal de iPad mini 2 dus toch nog in 2013 verkocht gaan worden. Het vierde kwartaal is natuurlijk altijd al een periode waarin Apple goede zaken doet, een iPad mini is een heel mooi cadeau voor onder de kerstboom moeten ze bij Apple gedacht hebben.

De iPad mini 2 zal volgens Kuo worden uitgerust met een A7X-processor net als de iPad 5. De A7X-processor is nodig om de iPad met retinascherm goed te laten functioneren. Er wordt verwacht dat er wel langere levertijden bij de verkoop van de iPad mini 2 zullen zijn dit komt doordat de productie in versneld tempo moet plaats vinden, nu er is besloten door Apple dat deze nog dit jaar in de winkels komt te liggen.

Wat de specificaties van de goedkopere iPad mini zullen worden is op dit moment nog onduidelijk, maar zodra hier meer over bekend is zullen wij dit melden op onze website.

Kuo deed al eerder uitspraken die achteraf klopte, zo liet hij weten dat de iPod touch er in meerdere kleuren zou komen.


 

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *