Home / Apple nieuws / Apple-event in China op 11 september
Apple-event

Apple-event in China op 11 september

Zoals de meeste mensen inmiddels wel weten heeft Apple een iPhone-evenement aangekondigd voor dinsdag 10 september. De locatie van dit Apple-event is het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. De iPhone 5S en 5C zullen worden aangekondigd op dit event. Vandaag werd er ook bekend dat er mogelijk een nieuwe Apple TV aangekondigd gaat worden, andere producten die wij verwachten zijn, de iPad 5 en de iPad mini 2.

Gisteren verstuurde Apple de uitnodigen voor het event in de VS maar vandaag werden er ook uitnodigingen verstuurd voor een apart event in China, Beijing welke gehouden gaat worden op 11 september. Wat er precies aangekondigd gaat worden in China is nog niet bekend maar mogelijk dat dit event in het teken staat van de goedkopere iPhone 5C waar Apple de Chinese markt mee op wil. De eerder verschenen iPhones werden nooit een groot succes in China aangezien de prijs te hoog was voor de Chinese bevolking. De iPhone 5C die tussen de 300 en 400 dollar zal bedragen zou hier verandering in moeten brengen. China Mobile zou de iPhones moeten gaan verkopen in China.

Het is overigens het eerste Apple-event welke in China gehouden gaat worden, Apple boort in China een markt aan van 700 miljoen potentiële klanten.


 

Check Also

iPod classic is razend populair op online veilingsites

De iPod classic lijkt ineens weer helemaal in. De iPod blijkt voornamelijk op eBay razend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *