zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Voorraad iPhone 5C toestellen onderweg naar de VS
iPhone 5c

Voorraad iPhone 5C toestellen onderweg naar de VS

Op dinsdag 10 september staat het Apple-event gepland en daar zal de iPhone 5C aangekondigd gaan worden, de iPhone die aangeduid wordt als de budget-iPhone. MacRumors heeft uit betrouwbare bron vernomen dat er al 1,2 miljoen iPhone 5C toestellen vanuit China onderweg zijn naar de VS. Apple zou met het oog op volgende week de Apple Stores in de VS goed willen bevoorraden om de run op de nieuwe iPhones te kunnen opvangen.

In de VS zal de verkoop als alles net zo loopt als voorgaande aankondigen op 20 september zijn, in de eerste verkoop golf zitten ook landen als Frankrijk, Duitsland en Japan. Er is zelfs een kleine kans dat Nederland ook wordt toegevoegd in deze eerste golf maar dit durven wij niet met zekerheid te zeggen. Als Nederland niet bij de eerste verkoop golf zit dan zullen de iPhones vanaf 27 september te koop zijn.

Op internet verschenen er de laatste weken vele foto’s van de iPhone 5C en de duurdere iPhone 5S, dit wees er al op dat de productie al in volle gang was gezet.

De iPhone 5C zal een goedkopere iPhone worden, de prijs zal tussen de 300 en 400 dollar bedragen en in verschillende kleuren te koop zijn. De iPhone 5S wordt de opvolger van de iPhone 5 en zal worden uitgerust met een vingerscanner, een betere camera, 2 flitsers en een snellere processor dan de huidige iPhone 5 heeft.

De iPhone 5C zal zijn gericht op China, Brazilië en andere opkomende markten, in deze landen is Apple nog niet zo populair als bij ons, dit komt door de hoge prijs die er betaald moet worden voor een iPhone. Met de iPhone 5C en zijn goedkopere prijs zal Apple deze markten gaan bereiken.


 

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *