donderdag , 1 juni 2023
Home / iPad / iPad 5 en iPad mini 2 kopen kan in derde kwartaal
iPad

iPad 5 en iPad mini 2 kopen kan in derde kwartaal

De iPad 5 zal zoals verwacht in september verkocht gaan worden, de iPad mini 2 zal op zijn vroegst in november te koop zijn, dit weet Digitimes te melden en deze hebben goede contacten met verschillende onderdelenleveranciers.

De iPad 5 zal ook een formaat hebben van 9,7-inch maar wel over een dunnere bezel beschikken, dit is de rand welke om het display loopt. De productie van de iPad 5 zal beginnen in juli en augustus en de lancering van de iPad 5 zal in september zijn.

De iPad mini 2 zal er hetzelfde uitzien als de eerste iPad mini alleen wordt de nieuwe iPad mini uitgerust met een Retina display waardoor deze een veel hogere resolutie zal krijgen. De lancering van de iPad mini 2 zal pas in november zijn, dit komt mede doordat de leveranciers de vraag niet aan zouden kunnen en Apple zou kannibalisatie van zijn eigen producten willen voorkomen. Bij de lancering van de eerste iPad mini werden er namelijk aanzienlijk minder 9,7-inch iPad’s verkocht.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *