Home / Apple nieuws / Mac Pro uit de Apple Store gehaald
Mac Pro

Mac Pro uit de Apple Store gehaald

De Mac Pro zou vanaf 1 maart 2013 niet meer verkocht worden, maar vandaag heeft Apple de Mac Pro al uit de Apple Online Store gehaald. Op de site staat nu ‘Momenteel niet beschikbaar’, de reden dat de Mac Pro uit de handel moest worden gehaald is dat deze niet voldoet aan de eisen van de EU.
In de Verenigde Staten en enkele andere werelddelen kan je de Mac Pro nog wel kopen maar dit is niet verstandig om te doen, één van de redenen waarom de Mac Pro niet door de EU keuring heen is gekomen is de ventilator die gevaarlijk blijkt te zijn. Binnenkort komt Apple met een nieuwe Mac Pro die wel aan alle eisen zal voldoen.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

MacBook Pro

Beste internet voor op je Macbook

Het is handig om overal in Nederland gebruik te kunnen maken van je Macbook. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *