zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / iPhone 5S krijgt mogelijk touch-on-display-technologie
iPhone 5

iPhone 5S krijgt mogelijk touch-on-display-technologie

De iPhone 5S die in juni uit moet gaan komen, zal mogelijk met de nieuwe touch-on-display-technologie uitgerust gaan worden, dit zou betekenen dat de in-cell-technologie van de iPhone 5 nu alweer over boord gegooid wordt voor een nieuwe technologie.

Er gaan namelijk geruchten dat Apple interesse heeft in de touch-on-display-technologie van Chimei Innolux. Als Apple besluit om voor de nieuwe touch-on-display technologie te gaan dan is meteen het interferentieprobleem waar de iPhone 5 mee te maken had opgelost. De in-cell-technologie is er wel verantwoordelijk voor dat de iPhone 5 een stuk dunner gemaakt kon worden dan zijn voorgangers.

Het enige probleem met deze technologie was dus het interferentieprobleem. Dit probleem merk je als je je vinger snel over het display laat glijden en de iPhone 5 je bewegingen niet meer detecteert. Het touch-on-display-technologie van Innolux zou geen scrollproblemen hebben en er zijn ook dunne displays mee te produceren.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *