zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / iPad retina accu scoort het best

iPad retina accu scoort het best

Als je nog aan het twijfelen bent over welk tablet je kopen wilt, kan één van de punten die de doorslag geven kan de accuduur zijn. Je bent immers altijd draadloos bezig met je tablet en wilt dit zo lang mogelijk kunnen doen met een volgeladen accu. Which heeft een tablet accu test uitgevoerd en de resultaten zijn verbluffend.

Om de accu-test zo eerlijk mogelijk uit te voeren hebben ze de tablets in 2 categorieën ingedeeld, namelijk groot tot 10 inch en klein tot 7 inch. De helderheid van de displays werden allemaal gelijk ingesteld met behulp van een lichtmeter. De verbinding werd ook gelijk ingesteld dus WiFi of 3G.

De grote winnaar uit deze test is de iPad 4 (retina) deze blijkt het namelijk 13,5 uur vol te houden met een volle accu, dit is nog 3,5 uur langer als waarmee Apple zelf adverteert. De tweede plaats in de test is voor de iPad 2 deze werkt 9,8 uur op een volle batterij. Apple scoort hiermee dus erg goed als je het vergelijkt met de concurrentie, Samsung Galaxy Tab en Microsoft Surface doen ongeveer 8,5 uur met een volgeladen accu.

In de tweede categorie (7 inch) komt de iPad Mini het beste uit de bus deze werkt namelijk 13 uur op een accu. De Kindle Fire HD staat op de tweede plaats met 9,8 uur, de derde plaats is voor de Nexus 7 (9,1 uur), daarna volgen Kindle Fire (7,2 uur) Samsung Galaxy Tab met 7 uur.

Apple scoort dus in allebei de categorieën erg goed, dus ben je lang onderweg en heb je niet altijd de mogelijkheid om jouw tablet op te laden dan is de iPad een juiste keuze.

Accu iPad

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *