zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Apple vs Samsung rechter roept op tot staakt-het-vuren

Apple vs Samsung rechter roept op tot staakt-het-vuren

De patentstrijd tussen Apple en Samsung moet maar eens afgelopen zijn, de Amerikaanse rechter Lucy Koh roept Apple en Samsung op tot een staakt-het-vuren, de strijdbijl moet nu maar eens begraven worden. Apple en Samsung zijn de laatste twee jaar in vele rechtszaken verwikkeld geraakt.

Samsung gaf donderdag aan niet tegen een wapenstilstand te zijn. Samsung tekende daarbij wel aan dat Apple met het initiatief moet komen, maar volgens de advocaat van de Zuid-Koreaanse fabrikant ziet Apple hier niets in.

Apple is kortgeleden wel tot een schikking met HTC gekomen waardoor de lopende patentzaken tussen HTC en Apple kwamen te vervallen. Of het ook ze ver komt met Samsung is nog maar de vraag aangezien Apple vaak een overwinning boekt in de patentzaken en zo al 1,05 miljard dollar tegemoet kan zien van Samsung.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *