donderdag , 1 juni 2023
Home / iPad / iPad 5 wordt lichter en iPad Mini 2 krijgt een beter scherm
iPad Mini

iPad 5 wordt lichter en iPad Mini 2 krijgt een beter scherm

De iPad 4 en de iPad Mini liggen nog maar net in de winkels of de geruchten over de mogelijke opvolgers staan alweer op internet. Dit keer gaat het over de opvolger van de iPad Mini, de iPad Mini 2 deze zou als we de geruchten moeten geloven een beter scherm krijgen met een hogere reslolutie dan de huidige iPad Mini heeft. Dit bericht zou komen van bronnen uit Taiwan daar wordt gewerkt aan backlights zo meldt Digitimes. Het is overigens niet het eerste gerucht over het scherm van de iPad Mini 2 vorige maand werd nog geschreven dat de massaproductie van hoge resolutieschermen voor de iPad Mini 2 in de tweede helft van 2013 van start zullen gaan.

Wat betreft de opvolger van de iPad 4, laten we hem maar even de iPad 5 noemen gaan er geruchten dat Apple van plan is om maar één LED-lichtbalk te gebruiken, in plaats van de twee die er nu nog in een iPad verwerkt zijn. Wat betreft het effect daarvan kunnen wij je nog niets meedelen, wel zou de iPad 5 lichter worden dan de huidige iPad.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iPad-Air

Nieuwe iPad zal hetzelfde design en display krijg als huidige iPad Air

De tweede versie van de iPad Air zal er qua design niet anders uit zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *