donderdag , 1 juni 2023
Home / Software / iTunes 11 vandaag te downloaden
iTunes 11

iTunes 11 vandaag te downloaden

Het is nog niet officieel bevestigd door Apple maar volgens The Wall Street Journal is iTunes 11 vanaf vandaag te downloaden. Apple gaf eerder aan dat iTunes 11 in november uit zou komen en aangezien november nog maar twee dagen telt is het vrij aannemelijk dat iTunes 11 vandaag ook daadwerkelijk uit zal komen.

Het geheel vernieuwde iTunes zou oorspronkelijk in oktober al voor de consument vrijgegeven worden, maar aangezien Apple echt de puntjes op de i wilde zetten hebben ze even wat meer tijd nodig gehad. iTunes 11 zal helemaal integreert zijn met iCloud.

Wegens het tijdsverschil met de Verenigde Staten zal iTunes vanaf vanavond te downloaden zijn in Nederland.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iOS 8 maakt iPhone 4s trager

Gisteren is iOS 8 uitgekomen, en deze nieuwe versie is ook beschikbaar voor de iPhone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *